NJUT AV LIVET

Vi hjälper till med resten

Vad erbjuder vi?

Service och sällskap

OmtankeDirekt erbjuder professionella hemhjälpare som underlättar vardagen för våra kunder runt om i Skåne med till exempel städning och matlagning, hjälp att utföra olika ärenden, personlig omsorg eller genom att vara ett sällskap vid till exempel promenader. Här kan du läsa mer om vad en hemhjälpare från OmtankeDirekt kan hjälpa till med.

Våra hemhjälpare är alla handplockade, granskade och utbildade av OmtankeDirekt. De är dessutom utbildade inom HLR och ger alltid en hög service samtidigt som de är flexibla med vad de kan hjälpa till med.

Hemhjälparna ser alltid till ditt bästa – det viktigaste är alltid att du är nöjd med våra tjänster. Alla hemhjälpare har tidigare erfarenhet av att arbeta med att underlätta människors vardag och tycker väldigt mycket om att hjälpa andra.

Hög kvalitet

Vi på OmtankeDirekt gör regelbundna uppföljningar för att kunna garantera en hög kvalitet på våra tjänster och samtidigt säkerställa att alla våra kunder är nöjda. Dessutom genomgår alla hemhjälpare sin utbildning på nytt en gång om året och genom kontinuerliga dialoger med dig ser vi till att tjänsten passar just dig perfekt.

Vilken hemhjälpare passar dig?

Eftersom våra hemhjälpare kommer att arbeta nära dig i vardagen förstår vi att det är viktigt att du, om du önskar, kan vara med och välja den hemhjälpare som passar dina behov bäst. Gemensamt för alla hemhjälpare är att de alla är granskade och utbildade av OmtankeDirekt samt att alla har erfarenhet och ett genuint intresse av att arbeta med att underlätta människors vardag. Genom att själv kunna delta i valet av hemhjälpare blir möjligheterna större att personkemin mellan dig och hemhjälparen stämmer. Om det känns svårt att välja bland vår personal kan du även kontakta oss så kan vi guida dig i valet av hemhjälpare.

Vad är särskilt viktigt för dig?

Genom att gå in på våra hemhjälpares olika presentationssidor kan du både läsa om dem samt titta på deras presentationsfilmer. Vad är särskilt viktigt för dig? Kanske är det en viss språkkunskap som du önskar eller är det extra viktigt att hemhjälparen har körkort och bil? Skulle du inte hitta rätt hemhjälpare på vår hemsida kan du alltid kontakta oss. Eftersom vi regelbundet rekryterar nya hemhjälpare finns det fortfarande goda möjligheter att vi kan ta fram hemhjälpare som passar ditt behov.

Certifierade hemhjälpare

Innan hemhjälparen börjar arbeta hos dig har de blivit certifierade – detta innebär att de har genomgått en grundutbildning i hjärt- och lungräddning samt genomfört vårt hemhjälpsutbildning. Utbildningen är obligatorisk för alla våra hemhjälpare och består av bland annat:

  • Hjärt- och lungräddning
  • Stabilt sidoläge
  • Blödningar, sår och klämskador
  • Sekretess och integritet
  • Städning och skötsel av hemmet
  • Skötsel av kundernas personliga hygien
  • Bemötande och service

Certifiering

För att kunna arbeta för OmtankeDirekt måste hemhjälparen bli godkänd i första hjälpen. Dessutom måste hemhjälpsprovet bli godkänt. Alla hemhjälpare får max tre försök på sig att klara detta prov. Det krävs med andra ord att hemhjälparna noga har studerar materialet för att lyckas med provet. Utöver det måste samtliga hemhjälpare genomgå utbildningen och certifieringen på nytt en gång om året.

Kontakt

010-3333 125
Kaptensgatan 24, 21151 Malmö

Skicka förfrågan