NJUT AV LIVET

Vi hjälper till med resten

Hur går det till?

Ett första möte

Så fort du har kontaktat oss och berättat om ditt behov kommer vi att ge dig ett förslag på en hemhjälpare som kan passa just dig. Du kan sedan läsa mer om hemhjälparen på vår hemsida och titta på hemhjälparens presentationsfilm. Om allt sedan känns bra bokar vi in ett allra första möte med hemhjälparen.

Det första mötet varar i en timme och då kan du tillsammans med hemhjälparen gå igenom hur just ditt behov ser ut och vad du önskar hjälp och avlastning med. Mötet är även en möjlighet för dig att träffa hemhjälparen och känna så att allt känns bra innan du startar tjänsten. Känns allting bra kan du redan under detta möte boka in framtida arbetspass direkt med hemhjälparen. Eftersom hemhjälparen redan är färdigutbildad kan du efter mötet komma igång snabbt med tjänsten. Redan nästa dag är inte ovanligt.

Det första mötet är alltid gratis och efter mötet kontaktar vi på OmtankeDirekt dig för att följa upp hur det har gått.

Kontinuerliga uppföljningar

När du har startat tjänsten får du möjlighet till en nära kontakt med Jane på vårt kontor. Jane ser till att alla våra kunder är så nöjda som möjligt och hon genomför även regelbundna uppföljningar med alla våra kunder. Vi finns alltid nära tillhands när du har frågor eller funderingar.

  • Gratisträff med hemhjälparen innan tjänsten påbörjas
  • Skräddarsydda lösningar till varje enskild kund
  • Kontinuerliga uppföljningar
  • Kom igång redan nästa dag

Kontakt

010-3333 125
Kaptensgatan 24, 21151 Malmö

Skicka förfrågan