ETT ROLIGT EXTRAJOBB

För dig som vill göra skillnad

Bli hemhjälpare

Vanliga frågor

Här finner du några vanliga frågor som vi får om att arbeta hos OmtankeDirekt.

Hur ansöker jag till er?

Vi tar enbart emot ansökningar via vårt elektroniska formulär som du hittar här. Ansökningar via post, e-post eller telefon har vi tyvärr ingen möjlighet att granska.

Varför måste ni ha utdrag från Polisens belastningsregister?

För att kunna erbjuda en säker tjänst till våra kunder måste vi göra allt för att försäkra oss om att det är lämpliga personer utan något kriminellt förflutet som arbetar för oss.

Var kan jag beställa utdrag från Polisens belastningsregister?

Polisens belastningsregister beställer du genom att fylla i detta formulär. Tänk på att du måste skriva under dokumentet innan du sen skickar det till Polisen. Därefter tar det ca 14 dagar innan du får utdraget med posten. Det är viktigt att du inte öppnar kuvertet med utdraget när du får det. Vi tar bara emot utdrag som lämnas i oöppnade kuvert.

Jag har intervju hos er men mitt polisutdrag har inte kommit. Vad ska jag göra?

Om ditt utdrag från belastningsregistret inte kommit på intervjudagen kan du alltid skicka in det till oss via post så fort du får det. Det är dock ett krav att du beställer utdraget så fort du har skickat in ansökan. Lägg det oöppnade kuvertet i ett annat kuvert och märk ytterkuvertet med det ID-nummer som du fick när du ansökte om tjänsten. Skicka in det till:

OmtankeDirekt
Friendly Faces
Box 4243
20313 Malmö

Jag är osäker på om jag kommer hitta till er, vad ska jag göra?

Om du har svårt att hitta till oss när du ska på intervjun kan du ringa vår kundtjänst på 010-3333 125 så hjälper de dig att hitta rätt. Men titta på kartan och försök hitta själv först innan du ringer.

Hur många timmar kan jag jobba för er?

Tänk på att tjänsten är bäst lämpad som extrajobb. De flesta jobbar 3-10 timmar per vecka och oftast på dagtid eller tidig kväll.

Hur hög är lönen?

Läs mer om lön och villkor här.

Jag har inte körkort, kan jag jobba för er ändå?

Körkort är inget krav för att få jobb hos oss. Ibland är det dock en fördel när man ska ta sig till kunden.

Kontakt

010-3333 125
Kaptensgatan 24, 21151 Malmö

Skicka förfrågan