ETT ROLIGT EXTRAJOBB

För dig som vill göra skillnad

Ansökan, intervju och certifiering

Certifierad hemhjälpare

För att bli certifierad hemhjälpare börjar du med att skicka in din ansökan till oss. Vi tar enbart emot ansökningar via vårt elektroniska formulär som du hittar här. Ansökningar via post, e-post eller telefon har vi tyvärr ingen möjlighet att granska. Därefter blir du kallad till intervju om vi tror att du kan passa som hemhjälpare för OmtankeDirekt.

Intervjun

Under intervjun vill vi lära känna dig på ganska kort tid. Det är därför bra om du innan intervjun funderar på vad som är bra för oss att veta om dig och vad du har för olika kompetenser som kan vara bra inför ett jobb som hemhjälpare för oss.

Om du skulle få förhinder är det viktigt att du i god tid ringer oss på 010-3333125.

Du hittar hos på Kaptensgatan 24 i Malmö.

Karta »

Utdrag från belastningsregistret

Eftersom det tar två veckor för Polisen att skicka ditt utdrag från belastningsregistret så det är en fördel om du beställer det så fort som möjligt även om du inte säker på att du gått vidare. Du ansöker genom att fylla i följande formulär och skicka in till Polisen via brev.

Begäran om utdrag »

Efter intervjun

När du har varit på din intervju hos oss kommer vårt team på kontoret att diskutera om vi tror att du passar att arbeta för OmtankeDirekt. Om så är fallet kommer vi att skicka ett utbildningsmaterial som du måste studera. Materialet innehåller grundläggande kunskaper inför ditt arbete som hemhjälpare och annat som är nödvändigt att veta för att kunna arbeta för OmtankeDirekt. Därefter blir du kallad till utbildning vilket också innefattar ett prov på bland annat utbildningsmaterialet som du tidigare har studerat. Om du inte klarar provet har du maximalt två nya chanser på dig att studera och göra om provet på nytt.

Certifiering

Hemhjälpsprovet håller vi i vår lokal och du har en timme på dig att svara på frågorna. Om du klarar utbildningen och provet blir du certifierad av oss vilket är en garanti på att du har de grundläggande kunskaperna som krävs för att kunna ta olika uppdrag för OmtankeDirekt.

I vår utbildning ingår även första hjälpen och hjärt- och lungräddning. Utbildningen följer svenska rådet för hjärt- och lungräddnings riktlinjer.

Kontakt

010-3333 125
Kaptensgatan 24, 21151 Malmö

Skicka förfrågan