ETT ROLIGT EXTRAJOBB

För dig som vill göra skillnad

Att jobba som hemhjälpare

Ett ansvarsfullt och roligt jobb

Att arbeta som hemhjälpare är både ett mycket ansvarsfullt och samtidigt ett mycket roligt jobb. Du får arbeta nära våra kunder och vara den hjälp och det sällskap som kunderna önskar i sin vardag. Dina arbetsuppgifter är varierande och inget uppdrag är det andra likt. Dessutom får du möjligheten att göra stor skillnad i varje kunds liv genom att avlasta kunderna med sådant som de inte har förmåga till eller vill lägga tid på längre.

Ett extrajobb

Du kan själv styra hur många uppdrag du vill ta, men det är viktigt att veta att tjänsten som hemhjälpare framförallt är ett extrajobb. Det går tyvärr inte att jobba heltid för OmtankeDirekt. Våra hemhjälpare arbetar cirka 3-10 timmar i veckan vilket gör detta jobb till ett passande jobb vid sidan av exempelvis studier eller andra jobb.

Olika behov

Vi söker hemhjälpare med olika bakgrunder, intressen och kunskaper. Alla våra kunders behov varierar mycket och kanske är det just du och dina egenskaper som efterfrågas hos någon av våra kunder. Kanske älskar du att laga mat, tycker om att gå på promenader eller brinner för att städa?

Att göra skillnad

Att bjuda in en hemhjälpare i sitt hem kräver att kunden känner sig väldigt trygg och bekväm med hemhjälparen – det är därför extra viktigt att som hemhjälpare kunna skapa en trygg och trevlig stämning samt att tycka om att ge god service och att underlätta vardagen för andra. Som certifierad hemhjälpare kommer du att göra stor skillnad i våra kunders vardag – det är ett jobb att vara stolt över.

Vi vill alltid att våra besök hemma hos kunden ska vara en positiv och glädjefylld stund. Därför måste vi också anstränga oss lite extra och leverera kvalitet på alla våra uppdrag varje gång som vi är där. Det är särskilt viktigt att du har serviceyrket i blodet och tycker om att hjälpa människor. Att vara social och trevlig är grundläggande egenskaper som behövs om du önskar arbeta för OmtankeDirekt.

Ett viktigt sällskap

Förutom att du arbetar med praktiska uppgifter som att till exempel städa, utföra ärenden eller laga mat, så innebär ditt arbete även att vara det trevliga sällskap som många av våra kunder behöver. Att gå ut på en promenad med kunden eller att läsa tidningen tillsammans kan därför tillhöra dina arbetsuppgifter och att vara social och trevlig är därför mycket viktiga egenskaper för dig som önskar arbeta för OmtankeDirekt.

Kontakt

010-3333 125
Kaptensgatan 24, 21151 Malmö

Skicka förfrågan